Kosovë

QKMF-ja nis vizitat sistematike shëndetësore për filloristët

 

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ka nisur vizitat sistematike shëndetësore në të gjitha shkollat fillore të kësaj komune.

Ky projekt ka për qëllim t’i identifikojë problemet e ndryshme shëndetësore tek fëmijët e klasës së parë, të klasës së pestë dhe të klasës së nëntë për shkak se në këto mosha tek fëmijët fillon të ketë ndryshime në dhëmbë dhe nofulla etj.