Kosovë

Video-skandali në Vushtrri - kërkohet paraburgim për vëllanë e kryetarit, ky nuk flet

Një ditë pasi është arrestuar, Prokuroria ka kërkuar paraburgim për Salih Tahirin, vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.

Ai, bashkë me të arrestuarin tjetër Shkëlzen Kajtazi, dyshohen për përfshirje në veprën penale “ushtrim i ndikimit” dhe janë në ndalim policor për 48 orë, raporton KTV.