Kosovë

Renovimi vonoi për dy javë nisjen e mësimit në shkollën “Bajram Curri” në Dubravë të Istogut

 

Me rreth dy javë vonesë ka filluar procesi mësimor në shkollën “Bajram Curri” në fshatin Dubravë të Istogut.

Kjo për shkak se Komuna kishte vendosur ta bëjë renovimin e objektit këtë vit dhe kompania e kontraktuar nuk i kishte përfunduar punimet me kohë, raporton KTV.