Kosovë

Rahoveci binjakëzohet me dy komuna Italiane

Rahoveci binjakëzohet me dy komuna Italiane

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka nënshkruar sot dy deklarata që kanë të bëjnë me binjakëzimin e Rahovecit me dy komuna të Italisë, Frascineto dhe Civita, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net.

Në ceremoninë e nënshkrimit të pranishëm ishin Angelo Catapano nga komuna Frascineto, Alessandro Tocci nga komuna Civita dhe Ministrja e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Adriana Hoxhiq.