Në Burrnik nisi ndërtimi i rrugës që e lidh me shumë fshatra të Ferizajt

Në Burrnik nisi ndërtimi i rrugës që e lidh me shumë fshatra të Ferizajt

17 September 2019 14:54

Këtë të martë edhe zyrtarisht kanë filluar punimet për rregullimin e rrugës së fshatit Burrnik të Ferizajt.

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, këtë projekt e ka cilësuar si njërin ndër projektet më madhore që po realizohet në këtë fshat, rrugës e që lidh edhe fshatrat tjera përreth, siç janë Gaçka e Gremja.

“Shumë shpejt pres të fillojmë edhe me projektin e rrugës për Kashtanjevë, që po ashtu paraqet rëndësi të veçante edhe për Ferizajn, sepse shumica e banorëve të Kashtanjevësjanë të zhvendosur në Ferizaj, dhe ata e shohin pikërisht kthimin në vendlindjen e tyre më shumë për të zhvilluar turizmin", ka thënë Aliu.

Kjo rrugë do të ketë një gjatësi prej 10 kilometra dhe me gjerësi prej 6 metrave. Vlera e këtij projekti kap shumën 1.4 milion euro.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme