Kosovë

“Business Forum Prizren” me panairin synon punësimin e të rinjve

“Business Forum Prizren” me panairin synon punësimin e të rinjve

Drejtuesit e “Business Forum Prizren” kanë paralajmëruar se në panairin e sivjetmë që do të mbahet më 20, 21 dhe 22 shtator do të prezantohen dhjetëra kompani, ndërkohë që plani është që të punësohen edhe dhjetëra të rinj tek operatorë ekonomikë privatë.

Sipas tyre, në këtë organizim nuk do të mungojnë as mysafirët nga rajoni. Qëllimi i këtyre aktiviteteve, sipas drejtuesve të “Business Forum Prizren” është nxitja e investimeve respektivisht rritjes ekonomike në Kosovë, si dhe punësimi i të rinjve në bizneset e Kosovës, shkruan sot Koha Ditore.