Kosovë

Shërbimet shëndetësore përplasin Komunën e Prizrenit me Spitalin

Shërbimet shëndetësore përplasin Komunën e Prizrenit me Spitalin

Niveli parësor dhe ai dytësor i shëndetësisë në Prizren kanë shprehur qëndrime të kundërta sa i përket çështjes së ofrimit të shërbimeve shëndetësore për pacientët respektivisht efikasitetit të tyre.

Përderisa menaxhmenti i Komunës së Prizrenit ka theksuar se niveli parësor i shëndetësisë ofron shërbime efikase, të cilat në shumë raste do të duhej t'i bënte Spitali i Prizrenit, drejtuesit e kësaj të fundit kanë thënë se lidershipi komunal ka plasuar të pavërteta në opinion dhe njëherësh kanë bërë thirrje që të heqë dorë nga politizimi i shëndetësisë, shkruan sot Koha Ditore.