Kosovë

AVONET: Disa objekte shkollore në Ferizaj s`i plotësojnë kushtet për mësim

 

Aktivistët e Rrjetit të OJQ-ve “Avonet” kanë vizituar dhjetëra objekte shkollore për të parë nga afër gjendjen teknike të tyre derisa ka nisur viti i ri shkollor.

Sipas aktivistëve të kësaj OJQ-je, me gjendje më të rëndë teknike që nuk i plotësojnë kushtet për zhvillim të procesit mësimor po vazhdojnë të mbeten objekti i shkollës fillore “Gjon Serreçi” në Ferizaj, shkolla fillore “Skënderbeu” në fshatin Jezercë dhe disa objekte të tjera shkollore nëpër fshatra, shkruan sot Koha Ditore.