Kosovë

Liqeni i Batllavës pret dorën e investimeve

Liqeni i Batllavës pret dorën e investimeve

Natyra nuk kurseu dorën e saj në bukuritë e Liqenit të Batllavës, por dora e njeriut po. I ndërtuar në vitin 1961 me një natyrë të virgjër e me vendplazhe të përshtatshme për pushim, ky liqen mbetet atraksion për turistët, pa llogaritur investimet që mungojnë dhe kushtet jo shumë të favorshme.

Këto janë pamjet e njërit kënd të lojërave sportive dhe lodrave e që do të duhej të ishe atraksion për fëmijë e vendtakim për sportet e të rinjve.