Shumica e suficitit në bujqësi ridestinohet për Zyrën e kryetarit të Lipjanit

Shumica e suficitit në bujqësi ridestinohet për Zyrën e kryetarit të Lipjanit

Agim Ademi Agim Ademi 24 August 2019 11:52

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, nëpërmjet një mbledhjeje të jashtëzakonshme ka propozuar para këshilltarëve të KK-së, të premten, një propozimvendim për ridestinim dhe transferim të mjeteve buxhetore në vlerë prej 159 mijë e 343 eurosh për vitin 2019.

Në kuadër të suficitit, buxheti nga sektori i bujqësisë në vlerë prej 19 mijë eurosh është propozuar të bartet për disa projekte të reja, kurse prej tyre 10 mijë euro janë propozuar të barten drejtpërdrejt te Zyra e kryetarit për subvencione dhe transfere.

Kjo ka nxitur reagimet e opozitës me arsyetim se nevojat e fermerëve për zhvillimin e bujqësisë janë mjaftë të mëdha, ndërkohë Komuna nuk ka dështuar t’i shpenzojë ato.

Ky propozimvendim i kryetarit të Komunës është miratuar me shumicë të votave, megjithëse kuvendarët kanë dhënë një varg vërejtjesh dhe sugjerime. (Më gjerësisht, sot në "Kohën Ditore")

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme