Shenjat e komunikacionit po dëmtohen qëllimshëm në qytet dhe fshatra të Suharekës

Shenjat e komunikacionit po dëmtohen qëllimshëm në qytet dhe fshatra të Suharekës

23 August 2019 11:42

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj përmes një postimi në Facebook ka treguar që sot së bashku me Policinë kanë vëzhguar indentifikimin e dëmtuesve të shenjave të komunikacionit.

Është shqetësuese se si shenjat e komunikacionit po dëmtohen qëllimshëm në qytet dhe fshatra.

Kjo e dëmton pronën publike dhe e rrezikon sigurinë e përgjithshme të komunikacionit.

Me Policinë sot e kemi vëzhguar këtë situatë dhe do të intervenohet për identifikimin e dëmtuesve.

Do të bëhet shtimi i kamerave të sigurisë në shumë hapësira për ti shtuar masat e sigurisë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme