Kosovë

Dhjetë shkolla të Malishevës në riparim

Dhjetë shkolla të Malishevës në riparim

Organet komunale të Malishevës kanë njoftuar se meremetimi i dhjetë ndërtesave shkollore është duke u zhvilluar sipas dinamikës së paraparë dhe se punimet janë në përfundim e sipër, shkruan sot “Koha Ditore”.

Punimet në meremetimin e shkollave i kanë inspektuar nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, dhe drejtori komunal i Arsimit, Blerim Thaçi.