Kosovë

Thirrje për kujdes bletarëve në Gjilan, sonte nis dezinsektimi hapësinor

Thirrje për kujdes bletarëve në Gjilan, sonte nis dezinsektimi hapësinor

Komuna e Gjilanit sonte nis fazën e tretë të dezinsektimit hapësinor, me qëllim të asgjësimit të mushkonjave dhe insekteve të tjera.

Drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Selami Xhemaili, ka njoftuar se dezinsektimi nis nga ora 20:00 deri në mesnatë dhe zgjat gjashtë ditë me radhë.