Kosovë

Në Gjilan evidentohen 25 raste të konfiskimit të drunjve dhe 273 zjarre

Në Gjilan evidentohen 25 raste të konfiskimit të drunjve dhe 273 zjarre

Brenda 6 muajve të parë të këtij viti, janë shënuar 25 raste të konfiskimit të drunjve në sasi prej 56 metra kubë, gjersa ka pasur edhe denoncime në institucionet e drejtësisë për personat të cilët kanë shkelur legjislacionin në fuqi. Këto raste janë evidentuar në raportin e Drejtorisë së Bujqësisë.

Sa i përket gjendjes së zjarreve në territorin e komunës janë evidentuar gjithsej 273 zjarre, shkruan sot “Koha Ditore”.