Kosovë

Institucioni shëndetësor në Babimoc me logo të Serbisë

Institucioni shëndetësor në Babimoc me logo të Serbisë
 

Dy institucione shëndetësore në Komunën e Obiliqit që udhëhiqen nga serbët vazhdojnë të mbajnë logo të Serbisë (ose asnjë shenjë identifikuese) dhe i referohen Kosovës me termin pezhorativ “Metohi”.

Zyrtarët e kësaj komune janë shprehur të pafuqishëm për ta hequr logon në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Babimoc dhe për t’ia vendosur asaj dhe QMF-së në Plemetin logot e Republikës së Kosovës, shkruan sot Koha Ditore.