Banorët e Shtërpcës protestojnë sërish kundër hidrocentraleve

Banorët e Shtërpcës protestojnë sërish kundër hidrocentraleve

Agim Ademi Agim Ademi 15 July 2019 12:05

Banorët e Shtërpcës dhe të fshatit Biti e Poshtme sërish kanë protestuar kundër ndërtimit të hidrocentraleve në Lepenc.

Kësaj here ata kanë protestuar para komunës.

Kanë kërkuar mbështetjen e tyre dhe heqjen e vendimeve për lejet ndërtimore.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme