Kosovë

Ministria e Bujqësisë premton mbështetje për fermerët e Rahovecit

Ministria e Bujqësisë premton mbështetje për fermerët e Rahovecit

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq ka vizituar sot Komunën e Rahovecit, me ç’rast është takuar me kryetarin e kësaj komune, Smajl Latifi.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se gjatë këtij takimi është biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë, si dhe për programet mbështetëse të ministrisë, përmes të cilave ajo tha se do të gjejnë mbështetje shumë fermerë të kësaj ane.