Asfaltohet rruga Obiliq-Plemetin-Prilluzhë

Asfaltohet rruga Obiliq-Plemetin-Prilluzhë

09 July 2019 13:34

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të martën inspektoi asfaltimin e rrugës R220, segmenti Obiliq-Plemetin-Prilluzhë.

Kjo rrugë lidhë komunat e komunitetet mes vete dhe ndikon në zhvillimin ekonomik të Obiliqit e Vushtrrisë.

Siç njofton kumtesa, Lekaj ritheksoi përkushtimin e MIT, që krahas zhvillimit të projekteve të reja, të mirëmbajnë në vazhdimësi rrugët ekzistuese.

Rruga R220, segmenti Obiliq-Plemetin-Prilluzhë, ka gjatësi prej 3 kilometra dhe po realizohet në kuadër të mirëmbajtjes së rrugëve.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme