Kosovë

Engel njoftohet me sukseset e sektorit privat në Kosovë

Engel njoftohet me sukseset e sektorit privat në Kosovë

Kongresmeni amerikan Eliot Engel, në kuadër të vizitave të tij në Kosovë ka qëndruar edhe në kompaninë prodhuese KIVO në Kaçanik.

I shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Patricia Ennis, bashkëpunëtorët e ngushtë, biznesmeni shqiptaro-amerikan, Hari Bajraktari, përfaqësues të USAID dhe drejtori ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane, Arian Zeka, Engel u njoftua me të arriturat e kompanisë, e cila është njëra ndër storiet më të suksesshme të investimeve në Kosovë, thuhet në komunikatën e dërguar nga OEAK.