Kosovë

Opozita në Lipjan akuzon militantët e ekzekutivit për mosrespektim të orarit të punës

Opozita në Lipjan akuzon militantët e ekzekutivit për mosrespektim të orarit të punës

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan, nëpërmjet një shkrese ka akuzuar ekzekutivin e komunës me arsyetim se zyrtarët e institucioneve publike gjatë orarit të punës shpeshherë po i frekuentojnë kafenetë e qytetit.

Sipas PDK-së nëpër kafene gjatë orarit të punës më së shumti po vërehen zyrtarët e Qendrës për Punë Sociale të cilët sipas tyre janë punësuar pa kritere. PDK-ja ka bërë të ditur se militantët e punësuar nuk po gjejnë as karrige për t’u ulur në zyrë. PDK-ja, ka njoftuar se janë duke i monitoruar të gjitha institucionet publike për çdo lëvizje dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare, transmeton Koha Ditore.