Kosovë

Peja i jep prioritet ndërtimit të sheshit, jo kërkesës së bizneseve hoteliere

Peja i jep prioritet ndërtimit të sheshit, jo kërkesës së bizneseve hoteliere
 

Komuna e Pejës ka refuzuar kërkesën e komunitetit të bizneseve që operojnë në sheshin e qytetit si restorante dhe kafene, dhe i ka obliguar ato që t’i largojnë edhe objektet e ndërtuara para lokaleve në hapësirën publike të sheshit, shkruan sot Koha Ditore.

Bëhet fjalë për largimin e tarracave të mbuluara e të rrethuara, në mënyrë që t’i hapët rruga fillimit të realizimit të projektit për rindërtimin e sheshit.