Kosovë

Oborri i shkollës në fshatin Shqiponjë, mrekulli mjedisore

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kosova, vazhdimisht po merr kritika për mjedis të ndotur dhe moskujdes për ambientin.

Por, ekziston një vend që thyen këtë vlerësim, raporton KTV.