Kosovë

Fushëkosovasit ende me probleme me ujë të pijshëm, ndihen të mashtruar nga qeverisja lokale

Tash e 20 vjet, banorët e një pjese të madhe të Fushë Kosovës vazhdojnë të përballen me mungesë të ujit të pijshëm.

Komuna priti disa vjet vetëm lejen e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe asaj të Financave për ta lejuar lidhjen e një gypi nga Fushë Kosova me fabrikën e ujit në Shkabaj, raporton KTV.