Kosovë

Premtohet mbështetje për fermerët e Malishevës

 

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë një takimi me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj, ka premtuar mbështetje për fermerët dhe kultivuesit e kësaj komune.

Ata gjithashtu biseduan për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë, si dhe për projektet e shumta komunale, sidomos atë në ndërtimin e sistemit të ujitjes në fshatin Banjë.