Kosovë

Kryetari paralajmëron padi ndaj KEK-ut, PDK-ja kërkon shkarkimin e tij

Kryetari paralajmëron padi ndaj KEK-ut, PDK-ja kërkon shkarkimin e tij
 

Pezullim të konkursit të fundit të Korporatës Energjetike të Kosovës dhe zbatim të Ligjit për Obiliqin dhe vendimeve të Qeverisë së Kosovës është kërkuar në seancën e jashtëzakonshme që është mbajtur të martën në Kuvendin Komunal të kësaj komune.

Aty kryetari, Xhafer Gashi, ka paralajmëruar edhe padi ndaj KEK-ut për moszbatim të atij ligji dhe vendimeve të Qeverisë së Kosovës. Gashi që vjen nga radhët e AAK-së (e njëjta parti që udhëheq Qeverinë e Kosovës) e ka lutur kryeministrin Ramush Haradinaj, ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, dhe menaxhmentin e KEK-ut që të reflektojnë pozitivisht, shkruan sot Koha Ditore.