Kosovë

Në Gjilan thonë se Ambulanca s’po kryhet për motive politike, Ministria e mohon

Për një nënshkrim të ministrit të Shëndetësisë. Uran Ismajli, punimet për ndërtimin e Qendrës së re Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjilan, kanë mbetur në gjysmë.

Pavarësisht kërkesës së komunës për nënshkrimin e një aneks-kontrate për vazhdim të punimeve në këtë projekt ndërmjet komunës dhe ministrisë, kjo e fundit nuk po shpreh gatishmëri për ta bërë një gjë të tillë, raporton KTV.