Kosovë

Lulëzon asfalti edhe në Klinë

Lulëzon asfalti edhe në Klinë
 

Pas Vushtrrisë dhe Shtimes, asfalti ka lulëzuar edhe në Klinë.

Kjo bëhet e ditur nga në komunikate e degës së PDK-së në Klinë dërguar medieve të cilën e ilustruan edhe me fotografi.