Kosovë

Kundërshtohet lidhja e një fshati të Kllokotit në ujësjellësin e Vitisë

 

Subjektet opozitare në Viti po kundërshtojnë lidhjen e fshatit Mogillë të Kllokotit në ujësjellësin regjional “Hidromorava” .

PDK-ja dhe VV-ja vlerësojnë se në shumë fshatra të Komunës së Vitisë nuk është funksionalizuar sistemi i ujësjellësit dhe se banorët kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijes, ndaj në këtë kontekst e konsiderojnë të palogjikshëm vendimin që një fshat nga një komunë tjetër të lidhet në rrjetin e ujësjellësit të Vitisë. Qëndrimin e tyre e ka mbështetur edhe Nisma Socialdemokrate, shkruan sot Koha Ditore.