UNDP-ja ndihmon në rregullimin e përroskës së qytetit të Malishevës për t’i parandaluar përmbytjet

UNDP-ja ndihmon në rregullimin e përroskës së qytetit të Malishevës për t’i parandaluar përmbytjet

25 April 2019 13:42

Komuna e Malishevës ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), për realizimin e projekteve me interes të përbashkët.

Bazuar në këtë marrëveshje, të dy palët kanë për qëllim të sigurojnë një kornizë të bashkëpunimit dhe të lehtësojë këtë bashkëpunim në fushat me interes të përbashkët, raporton Koha.net.

Në kuadër të këtij bashkëpunimi, në qytetin e Malishevës është duke u realizuar projekti i rregullimit të shtratit të përroskës në qytet, me qëllim të parandalimit të përmbytjeve që zakonisht shkakton kjo përroskë në kohën e shirave.

Marrëveshja është nënshkruar në mes të Kryetarit të Komunës, Ragip Begaj dhe përfaqësueses së përhershme të UNDP në Kosovë, Alessandra Roccasalvo.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme