Kosovë

Opozita i ndan “mirënjohje” kryetarit të Gjilanit

Opozita i ndan “mirënjohje” kryetarit të Gjilanit

Opozita në Komunën e Gjilanit, të mërkurën, i ka ndarë “mirënjohje” kryetarit Lutfi Haziri. Ajo është vendosur në dyert e zyrës së kryetarit Haziri.

Aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje (VV) kanë akuzuar kryetarin e Komunës së Gjilanit se në vazhdimësi është duke tentuar t`i mashtrojë banorët e kësaj komune me çmime të rrejshme, të cilat i pranon nga organizata fantome. Ata kanë deklaruar se aksioni të cilin e kanë zhvilluar para objektit të Komunës, ditën e mërkurë, është rikujtim për mospunën e qeverisjes komunale e cila edhe më tej nuk ka arritur që të gjejë një zgjidhje sa i përket problemit me kundërmimin e ujërave të zeza, si dhe ka dështuar në mungesën e finalizimit të projekteve të ndryshme, dhe ka lejuar ndërtimet pa kritere të cilat kanë degraduar edhe zonën urbane, shkruan sot Koha Ditore.