Kosovë

PDK-ja në Gjilan zgjedh kryetar të akuzuarin për krim të organizuar

 

Dega e PDK-së në Gjilan ka zgjedhur për kryetar Qemajl Mustafën, i cili akuzohet për krim të organizuar për kohën sa ka qenë në krye të kësaj komune.

Sipas një njoftimi për media nga PDK-ja, kuvendi zgjedhor i degës në Gjilan është zhvilluar në frymë demokratike dhe konform procedurave demokratike për procesin zgjedhor.