Kosovë

Qytetarët kërkojnë mbikëqyrje të respektimit të Ligjit për gjuhët në Graçanicë

Banorët e Graçanicës kanë kërkuar mbikëqyrje më të madhe të respektimit të Ligjit për gjuhët në këtë komunë, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në përballjet qytetarë-deputetë që i ka organizuar Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) është kërkuar edhe bashkëpunim më i madh ndërmjet deputetëve të partive shqiptare dhe serbe në Kuvendin e Kosovës.