Kosovë

Shtatë shkolla të Gjilanit binjakëzohen me ato turke

Shtatë shkolla të Gjilanit binjakëzohen me ato turke
 

Komuna e Gjilanit njoftoi sot se ka shënuar edhe një hap përpara në zgjerimin e bashkëpunimit në sektorin e arsimit dhe njëkohësisht krijimin e urave lidhëse mes shkollave të Gjilanit dhe atyre të Bursës në Turqi.

Drejtori i Arsimit në Gjilan, Nazim Gagica, ka thënë se është bërë binjakëzimi i shtatë shkollave të Gjilanit me shtatë shkolla të fushës së njëjtë të Bursës.