Kosovë

MMPH-ja investon 60 mijë euro në Rahovec për parandalimin e vërshimeve

 

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, dhe kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, sot kanë nënshkruar një Marrëveshje Mirëkuptimi për bashkëfinancimin e projektit “Pastrimi i Profileve kritike-emergjente të lumenjve për mirëmbajtje të kapacitetit bartës të ujë-rrjedhave”.

Projekti financohet nga Ministria e Mjedisit dhe është në vlerë prej 60 mijë euro, bëhet e ditur përmes një komunikate për media, transmeton Koha.net.