Kosovë

Strehimorja për viktimat e dhunës në Prizren pa përkrahje institucionale

Strehimorja për viktimat e dhunës në Prizren pa përkrahje institucionale

Qendra për Strehimin e Grave dhe Fëmijëve (QSGF) në Prizren meriton përkrahje më të madhe institucionale kanë vlerësuar zyrtarët lokalë dhe aktorët tjerë, të premten, në tryezën e organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), shkruan sot “Koha Ditore”.

në këtë takim gjithashtu kanë vënë në pah nevojën për mbështetje më të madhe institucionale edhe për riintegrimin e viktimave të dhunës në baza gjinore.