Kosovë

Nis ndërtimi i rrjetit të kanalizimit në Zhabar të Mitrovicës

Nis ndërtimi i rrjetit të kanalizimit në Zhabar të Mitrovicës
 

Drejtoria për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë ka filluar ndërtimin e kanalizimit në Zhabar të Mitrovicës.

Siç bëhet e ditur në një komunikatë për media, drejtori për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë, Naser Muja, ishte pjesë e fillimit të këtyre punimeve, me ç’rast tha se ky projekt po arrin të realizohet nga kërkesa e vetë banorëve të kësaj lagjeje pasi që ata kanë hasur shumë probleme me tokat e tyre të cilat vërshoheshin nga shiu dhe qe 20 vite ato nuk janë punuar asnjëherë.