Kosovë

Policia në Kaçanik kërkon rritjen e masave të sigurisë nëpër shkolla

Policia në Kaçanik kërkon rritjen e masave të sigurisë nëpër shkolla
 

Komuna e Kaçanikut, të martën, ka publikuar hulumtimin “Siguria në shkollat e qytetit të Kaçanikut”, i cili është realizuar nga Policia e Kosovës.

“Përfaqësues të institucioneve komunale, përfaqësues të Stacionit të Policisë në Kaçanik, drejtorë shkollash dhe përfaqësues të Këshillit të prindërve janë takuar për të diskutuar në përgjithësi për gjendjen e sigurisë në shkollat e Komunës së Kaçanikut.