Kosovë

Sot ditë zie në Lipjan

Foto: Koha/Aksidenti në Duhël
 

Me vendim të kryetarit të komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot është shpallur ditë zie në komunën e Lipjanit.

Dita e zisë është shpallur për të ndarë dhimbjen me familjet Retkoceri e Tmava me rastin e humbjes së jetës së Leonard Retkocerit dhe Sahit Tmavës.