Kosovë

Udhërrëfyesi i Prizrenit dhe i Maleve të Sharrit

 

Promovimi i vlerave turistike të Prizrenit me rrethinë është përditshmëria aktuale e Edis Krushës. Ai është rritur në qytetin e vjetër, duke qenë i rrethuar me monumentet e trashëgimisë kulturore dhe bukuritë magjepsëse të trashëgimisë natyrore, të cilat tani me ëndje i prezanton para turistëve, që kryesisht janë ndërkombëtarë.

Përvoja disavjeçare në këtë fushë e ka bërë udhërrëfyes të qytetit, si dhe të Maleve të Sharrit. Puna në fushën e turizmit ka bërë që të operojë edhe me një bujtinë në qendër të qytetit, si biznes familjar, shkruan sot “Koha Ditore”.