Kosovë

Përfituesi që deshi ta shiste, i konfiskohet motokultivatori

 

Drejtori për Bujqësi dhe Pylltari në Komunën e Lipjanit, Shefqet Amerllahu, nëpërmjet mbledhjes së Kuvendit Komunal, të enjten, ka njoftuar se Komisioni për verifikim të fermerëve përfitues kanë konfiskuar një motokultivator nga një fermer, i cili ka tentuar ta shesë atë nëpërmjet rrjeteve sociale, shkruan sot Koha Ditore.

ka bërë me dije se komisioni verifikues vazhdimisht është duke i inspektuar fermerët të cilët kanë marrë subvencione në formë të pajisjeve nga komuna si: serra, motokultivator etj, andaj sqaron se të gjithë ata të cilët nuk i shfrytëzojnë mjetet e përfituara do t’u konfiskohen...(Më shumë lexoni sot Koha Ditore)