Kosovë

Këshilltarët komunalë të Fushë-Kosovës ankohen për mungesë të kushteve

Këshilltarët komunalë të Fushë-Kosovës ankohen për mungesë të kushteve
 

Këshilltarët komunalë të Fushë-Kosovës janë ankuar se nuk po kanë kushte për punë. Ata kanë thënë se pos mungesës së ngrohjes në sallën e mbledhjeve, vërejtje kanë pasur edhe për mospublikimin e audioincizimeve të mbledhjeve, dhe po ashtu për vonesën e ekstrakteve të procesverbaleve. Driton Ademi nga Nisma ka thënë se Kuvendi duhet të tregojë nëse ka kapacitete për punë.

“Nuk i kemi audioincizimet, nuk i kemi as ekstraktet e procesverbaleve të dy mbledhjeve të kaluara, nëse nuk ka kapacitete pune Asambleja duhet të tregojë”, ka thënë ai, shkruan sot “Koha Ditore”.