Kosovë

Dështon funksionalizimi i Zyrës së Gjendjes Civile në Gjonaj

Dështon funksionalizimi i Zyrës së Gjendjes Civile në Gjonaj
 

Përfaqësues politikë nga fshati Gjonaj kanë shprehur zhgënjimin me mosfunksionalizimin e Zyrës së Gjendjes Civile në këtë vendbanim të madh të Hasit.

Haziz Hodaj, që njëherësh është këshilltar i LDK-së në KK-në e Prizrenit, ka deklaruar se ish-qeverisja për tre vjet e ka ndërtuar këtë zyre, ndërkohë që qeverisja aktuale, sipas tij, para një viti kishte premtuar se do ta funksionalizonte në afat të shpejtë kohor dhe se deri tani ky zotim nuk është përmbushur, shkruan sot Koha Ditore.