Kosovë

Rahovecianët formojnë Këshill që kundërshton projektin e “Autostradës së Dukagjinit”

Foto: Rahoveci24
 

Sonte në Rahovec është mbajtur një tubim me qytetarët të cilët po e kundërshtojnë projektin e “Autostradës së Dukagjinit” që prek edhe komunën e tyre, transmeton Koha.net.

Sipas tyre, me variantin të cilin e ka prezantuar Ministria e Infrastrukturës, variantin 6, po dëmtohet lumi Drini dhe do të anashkalohet kjo komunë, pasi që autostrada do të ishte larg 14 kilometra nga qyteti i Rahovecit.