Kosovë

Komuna e Fushë-Kosovës ndan bursa për fëmijët e zyrtarit të vet

Komuna e Fushë-Kosovës ndan bursa për fëmijët e zyrtarit të vet
Foto: Ilustrim

Dy bursa studentore kanë shkuar për fëmijët e zyrtarit të partisë në pushtet (LDK) të Komunës së Fushë-Kosovës. Në mesin e 131 bursave që kanë përfituar studentë të nivelit bachelor dhe master gjatë vitit të kaluar, dy prej tyre kanë qenë fëmijët e shefit të Grupit të këshilltarëve të LDK-së, Remzi Shala.

Kriteret që ishin kërkuar për të qenë fitues i një burse vjetore prej 250 eurosh për bachelor dhe 300 për master ka qenë nota mesatare mbi 8 dhe nëse studiojnë në Fakultetin Teknik, të Mjekësisë dhe në Fakultetin e Edukimit, shkruan sot Koha Ditore.