Kosovë

Faji i shkeljeve në tender, Dragashi ka mbetur tash e 7 vjet pa ujësjellës

 

Ka 7 vjet që Komuna e Dragashit nuk ka arritur t’i fillojë punimet për ndërtimin e ujësjellësit në këtë qytet.

Shkak për këtë ishin bërë shkeljet ligjore në këtë tender, i cili mbulon 15 fshatra dhe qytezën e Dragashit, raporton KTV.