Kosovë

Prizreni rrit numrin e zjarrfikësve edhe për 30

Prizreni rrit numrin e zjarrfikësve edhe për 30
 

Drejtori për Emergjencë dhe Siguri në Komunën e Prizrenit, Faruk Dakaj, ka bërë të ditur se Shërbimit të Zjarrfikësve do t’i shtohen 30 zjarrfikës profesionistë. Ai ka vlerësuar se shtimi i numrit të zjarrfikësve do të përkthehet në më shumë siguri dhe mbrojtje për qytetarët e Prizrenit. Por njëkohësisht ka pranuar se as ky numër nuk është i mjaftueshëm për t’i plotësuar të gjitha nevojat e Komunës së Prizrenit sa i përket këtij shërbimi.

“Me kërkesën e vazhdueshme të Drejtorisë për Emergjencë dhe Siguri në Komunën e Prizrenit dhe përkrahjen e deputetëve të grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, të cilët propozuan amendamentin, Komunës dhe brigadës sonë në Prizren u janë shtuar edhe 30 zjarrfikës të tjerë profesionalë”, ka bërë të ditur Dakaj, përmes rrjeteve sociale.