Kosovë

Autostrada kalon 4 kilometra larg qendrës së Pejës

Autostrada kalon 4 kilometra larg qendrës së Pejës
 

Në kuadër të turneut të dëgjimeve publike për ndërtimin e Autostradës Istog-Pejë-Deçan-Gjakovë-Prizren, që ndryshe po quhet “Autostrada e Dukagjinit”, të mërkurën në sallën e Kuvendit Komunal të Pejës, Ministria e Infrastrukturës dhe kompania projektuese kanë prezantuar para qytetarëve të Pejës projektin ideor të autostradës dhe trasenë se nga do të shtrihet ajo nëpër territorin e kësaj komune.

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, u tha qytetarëve të pranishëm se bashkërisht do ta projektojnë një projekt, i cili, sipas tij, është projekti më madhor që ka ndodhur në Kosovë, shkruan sot Koha Ditore.