Kosovë

Konfiskohet gruri i krimbur në një market në Malishevë

Konfiskohet gruri i krimbur në një market në Malishevë
 

Pas një shqetësimi publik të një qytetari, i cili në rrjetet sociale kishte publikuar një video, ku kishte blerë grurë të krimbur në marketin “Viva Fresh Store” në Malishevë, inspektorët komunalë të Malishevës, përmes një komunikate për media njoftojnë se sot në orët e para të mëngjesit, kanë inspektuar këtë market dhe kanë hasur në produktin grurë i qëruar “Duru”, i cili ishte i krimbur.

Sipas drejtorit të Drejtorisë së Inspektoratit, Dibran Kastrati, i cili kishte asistuar në kontrollin e bërë, është gjetur një sasi e grurit të krimbur, dhe sasia e gjetur është konfiskuar nga inspektorët komunal.