Kosovë

Policia nuk hap rast për incidentin në Emergjencë Primare në Lipjan

 

Stafi mjekësor i Emergjencës Primare në Lipjan ka pasur në fundjavë një konflikt verbal me familjarë të kryetarit Imri Ahmeti.

Në këtë konflikt është përfshirë edhe vetë kreu komunal dhe Policia e Kosovës, porse e fundit nuk ka hapur asnjë hetim në lidhje me rastin.