Mirëmbajtja e trotuareve gjatë dimrit në Gjilan, peng i shkeljeve në tender

Mirëmbajtja e trotuareve gjatë dimrit në Gjilan, peng i shkeljeve në tender

Feim Azemi 21 January 2019 12:29

Komuna e Gjilanit nuk e ka pastruar borën nga trotuaret e qytetit, ngase nuk ka kontratë të lidhur me ndonjë kompani, e cila do t’i kryente shërbimet për pastrimin e rrugëve, trotuareve dhe mirëmbajtjen e hapësirave të tjera publike.

Tenderi për pastrim, i cili është shpallur nga Komuna, vazhdon të zvarritet, ngase kompanitë të cilat kishin konkurruar në këtë tender i janë drejtuar Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik (OSHP) me ankesa.

Njëri nga operatorët kishte vlerësuar se Zyra e prokurimit të Komunës në Gjilan kishte kryer shkelje gjatë udhëheqjes të procedurave të tenderimit.

Kurse OSHP-ja i ka kërkuar zyrës së prokurimit në Gjilan që lënda të rikthehet në rivlerësim, ngase është konstatuar se ankesa e njërit prej operatorëve ekonomikë ishte e bazuar.

(Artikullin e plotë mund ta lexoni sot në “Koha Ditore”)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme